Forsikring

Ta vare på det kjæreste du har

Ved din side.

Vi er ved din side når noe skjer med deg, dine nærmeste eller andre ting du bryr deg om. Vi vil at du skal føle deg trygg i hverdagen og følge drømmene dine. Hvis noe skjer, er vi her for å hjelpe deg.

Ta vare på det aller mest verdifulle du har

Vi forsikrer bilen, båten og hytta. Men mange glemmer det aller viktigste: barna. En god barneforsikring sikrer barnets framtid hvis noe skjer. Vår forsikring gir markedets beste erstatning ved varig skade og sykdom, i tillegg til utbetalinger ved arbeidsuførhet.

Les mer om barneforsikringen vår her

Hvorfor barneforsikring?

I Norge har vi et godt offentlig helsevesen som sikrer barn rask og god hjelp. Heldigvis. Derfor er ikke barneforsikring en helseforsikring for barn. En barneforsikring sikrer derimot barnets muligheten til et selvstendig liv som voksen, selv om han eller hun skulle bli rammet av alvorlig sykdom eller skade.

Les mer om hvorfor du bør kjøpe en barneforsikring her

Kontakt oss gjerne på telefon 21 07 57 10 eller send en mail til if@fp.no for en prat om vår avtale med If om barneforsikring.

Mann med barn